loading
Csodálatos „Ízutazásra” szeretnénk Önt meghívni / Journey to world of Hungarian flavours

Csodálatos „Ízutazásra” szeretnénk Önt meghívni / Journey to world of Hungarian flavours

Üdvözlő

Üdvözöljük a Kárpátia Étteremben, Budapest egyik legrégebbi éttermében, mely 1877 óta várja vendégeit. Lépjen be a hagyományos és kortárs magyar konyha világába, ahol a történelmi falak között tüzes cigányzene csendül fel minden este 18 órától. A Kárpátiának utánozhatatlan, romantikus hangulata van; a csodálatos belső a kézzel festett, aranyozott falakkal, történelmi festményekkel, érzelmes cigányzenével, felejthetetlen harmóniát áraszt.

A konyháról

A Kárpátia híres konyhájáról, melyben a séfjeink segítségével új életre kelnek a magyar ételkülönlegességek. Az étlapon nemcsak a klasszikus magyar fogások találhatók meg, hanem a megújult, kortárs magyar konyha ínycsiklandozó képviselői is. Nem csoda, hogy ez a klasszikus budapesti étterem egyaránt népszerű a helyiek és a külföldiek körében, kedvelt helye családi és üzleti vacsoráknak, fogadásoknak és gálavacsoráknak.

Chef beszéde

Csodálatos „ Ízutazásra” szeretnék Önt meghívni.

Az étlapot úgy állítottuk össze, hogy a Kárpát-medence különböző tájegységeinek alapanyagait felhasználva – hazai termelőktől beszerezve,- készítjük el ételeinket. Ezen ételeket tájegységeinkre jellemző tradicionális receptek alapján készítjük el, részben eredeti, részben megújult formában.

Konyhánk és felszolgálásunk áldásos tevékenységét a magas színvonalú minőségközpontú hagyományőrzés teszi utolérhetetlenné, melynek köszönhetően királyok, államelnökök is gyakran választották éttermünket és rendezvényeinket, vissza-visszatérve az általunk kínált ízutazásra.

Izsák Zoltán – Konyhafőnök

Nyitvatartás

Asztalfoglalás
Hétfőtől
17:00
Vasárnapig
23:00

Asztalfoglalás: reservations@karpatia.hu

Asztalfoglalás

Foglaljon helyet nálunk!

Nyitvatartás

2Hétfőtől Vasárnapig 17.00 - 23:00

Foglalás napja

Időpontja


Név
E-mail
Telefon

Üzenet

Ferenciek tere 7-8 ~ H-1053 Budapest

A Kárpátia Étterem Budapest központjában található,

közel az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez, a kék metró Ferenciek tere megállójánál.

Több buszjárat (5, 7, 8, 15, 73, 78, 112, 173) megállója is a közelben található.

Nyitvatartás:

Hétfő – Vasárnap: 17.00 – 23.00

Top