+12% felszolgálási díj
Klasszikus budapesti étteremként a Kárpátia borlapjára kizárólag a történelmi magyar borvidékek boraiból válogat Virágh Csaba sommelier. Természetesen a legfőbb szempont, hogy a borok a lehető legjobban passzoljanak az étlapon szereplő fogásokhoz, illetve hogy mindenki megtalálhassa a maga kedvencét. Helyenként kifejezetten izgalmas kínálatot állítottunk össze – például a tokaji borokat általában mindenki édes desszertborként ismeri, de mi feltettünk néhány száraz tokajit is a borlapra, hogy bemutathassuk, valójában milyen változatos is e borvidék.
A pálinka nemzeti italunk, mely – hála az elmúlt évek kitartó erőfeszítéseinek és a szigorú szabályzásnak – mára igazi presztízsitallá nőtte ki magát. Az igazi pálinka illatai, aromái, gyümölcsössége elkápráztatják a fogyasztót és nem hoz ránk szégyent még a nagy nemzetközi italokkal összehasonlítva sem. Magyarország legjobb pálinkáiból válogattunk Önöknek – kezdjék egy jó pálinkával az étkezést, de az sem baj, ha a végére tartogatják.
+12% felszolgálási díj